Türk Kadınları Biraz Balık Etli!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Türk kadınları bu yazımıza kızacak.Moda renk ve modellerden oluşan bir koleksiyon hazırladıklarını belirten Onan, "42 beden üzerindeki kadınlar da herkes gibi özgür yaşama sahip olabilir" diyor
* Think+ nasıl doğdu?
'Büyük beden' ihracatçılarından Podyum Tekstil'in verdiği destekle doğdu. Onların kumaş ve dikim kalitesi, kalıp gücü ve bu sektördeki tecrübesini göz önüne aldık. 'Provokatör' ile birlikte 'Think+' markasını beraber yarattık. Türkiye'nin büyük beden ilk 'e-giyim' markası olmaya karar verdik ve satışlarımızı sadece internet üzerinden yapmaya başladık.
* Büyük beden giyinenlerin karşılaştıkları zorluklar neler?
En büyük zorluk, onları anlayabilen, modayı takip eden ve onlara her renk ve modelden ürünler sunabilen bir marka bulamamak. Biz bu açığı kapatıyoruz. Sadece 'bol ve siyah' renk ürünler sunmuyoruz. O sezon hangi renk, hangi modeller modaysa onları sunuyoruz. Bunları sadece büyük beden üreticilerinin bileceği üretim teknikleri ve ufak detaylarla daha şık hale getiriyoruz.
* Tasarımda ne fark yaratıyorsunuz?
Büyük beden kadınların senelerdir giymeye alıştıkları koyu renk ve vücutlarını saklayan modeller de sitemizde mevcut. Ama bizim amacımız, büyük beden kadınların da diğerleri gibi istedikleri moda, renk, kesim ve modelleri rahatça giyebilmeleri ve bu görüşü hayatlarına da yansıtmaları.
* İnternetten kıyafet satarken kumaş kalitesine güven yaratmak zor değil mi?
Kesinlikle kumaş ve kalıp kalitesi çok önemli. Biz zaten senelerce Avrupa'ya büyük beden ihracatı yapan bir gücü arkamıza aldığımız için kumaş ve kalıp kalitesi olarak büyük bedenlere en iyi uyan ürünleri sunuyoruz.
* İnternet sitenizde hangi bedenler yer alıyor?
'Büyük beden' dediğimiz 42 bedenden başlıyor. Ürün şekline ve kalıbına göre 'Think+' olarak iki tip bedenleme kullanıyoruz. Birincisi tek bedenler '42, 44, 46, 48, 50, 52'. İkincisi çift bedenler '42-44, 46-48, 50-52, 54-56'.
* Think + ne tür avantajlar sunuyor?
1-Her şeyden önce kumaş, dikim ve kalıp kalitesi. 2-Büyük bedenlerin bulamayacağı moda kesimler, renkler ve modeller. 3-Bunlara paralel çok avantajlı fiyatlar. Türkiye'de yapılmamış promosyonlar. Bu promosyonlar her an sitemizde devam ediyor. 4-Sitemize üye olan ve ilk bir saatte alışveriş yapan her yeni üyeye ilk alışverişinde 10 TL indirim. 5-Bedeninize göre indirim 6-Modele göre indirim. 7-Çok geniş bir 'indirimdeki ürünler' koleksiyonu. 8-Çok geniş bir 'outlet' koleksiyonu. 9-Ücretsiz kargoyla ürün gönderimi. 10-Ücretsiz ve sorgusuz ürün değişimi ve iadesi.
* Kredi kartıyla internetten alışveriş yapmaktan çekinenler için nasıl bir güvenlik önlemi sunuyorsunuz?
Sitemiz 'SSL' güvenlik sistemiyle destekleniyor. Bu da 'Think+' sitesini dünyanın en güvenli siteleriyle aynı seviyeye getiriyor. Kredi kartıyla alışveriş yapanların cep telefonlarına bankalarından mesaj geliyor, sadece kendilerinin bilebilecekleri şifrelerle alışveriş yapabiliyorlar. Bu tamamen müşterilerimizle bankalar arasındaki alışveriş. Bizim bunları görme veya karışma durumumuz yok.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.