Kilo Vereyim Derken Hastanelik Oldu!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Kilo vereyim derken sağlığınızdan olmayın.İngiltere'de yaşayan Samantha Haworth, zayıflamak isterken korkunç bir şekilde can veriyordu.
25 yaşındaki Haworth, 177 kiloya çıkınca zayıflamak amacıyla ameliyatla gastrik bant (mide kelepçesi) taktırdı. İki yıl boyunca 88 kilo verdi ve kelepçe sorunsuz çalışıyor gibi görünüyordu. Ancak iki yıl sonra nadir bir komplikasyon gerçekleşti. Bant kaydı ve septik (mikroplu) hale geldi. Bu durum Samantha'nın ağrılar çekmesine neden oldu. Ancak bunun mide ekşimesinden kaynaklandığını düşünerek önemsemedi. Bu ihmal midesinin patlamasıyla sonuçlandı.
Doktorlar, derhal hastaneye kaldırılan Samantha'nın birkaç dakika geç getirilmesi halinde yaşamasının imkansız olduğunu belirtiyor. Acilen ameliyata alınan Samantha'nın midesi cerrahlar tarafından yeniden bir araya getirildi, ancak, doktorlar yaşama şansının sadece yüzde 5 olduğunu düşünüyordu.
Samantha; "Karnımı yardıklarında midemden geriye hiçbir şey kalmadığını gördüler. Midem patlamıştı" diyor. Doktorlar Samantha'nın midesini bir yapboz misali yeniden bir araya getirdi. Yaşam destek ünitesine bağlanan ve hayatta kalabilmesine çok düşük ihtimal verilen Samantha, aynı gün gözünü açarak doktorları şaşkınlığa uğrattı. Bir ay hastanede kalan Samantha'nın iyileşme süreci devam ediyor. Zamanını çoğunu uyuyarak ve dinlenerek geçirmek zorunda olan Samantha her şeye rağmen hayatta olduğu için mutlu olduğunu söylüyor.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.