Çalışan Anne Çocuğunu Cepten Takip Edecek!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Çalışan anneler çocuklarını böyle takip ediyor.Evlerini cep telefonu ya da bilgisayar aracılığıyla uzaktan izleme fırsatı sunan Pronet 'Kameram' hizmeti ile bebeğinizin güvende olup olmadığını öğrenmek kolaylaşıyor" dedi.

Pronet'in Kameram adlı hizmeti ile annelerin bulundukları yerden video oynatabilen bir cep telefonu ya da bilgisayar yardımıyla canlı olarak bebeklerini izleyebildiklerini ifade eden Kastro şunları söyledi: "Evin istenen yerine yerleştirilen kameralar üzerinden istediğiniz anda bebeği kontrol etmek mümkün. Ayrıca Güvenlik Paketi'ni kullananlar okul çağında olan çocuklarının evden çıkış ve eve dönüş saatlerini de takip edebiliyor."

Anaokullarına da yerleştiriliyor

Annelerin 'Kameram' hizmetine ek olarak en çok Güvenlik Paketi'ni aldıklarına dikkat çeken Kastro, "Paket, 5 korumalı komple bir güvenlik paketi. Hırsızlık, yangın, acil sağlık problemleri, gaz kaçağı ve panik durumlarına karşı koruma sağlıyor. Çocukların başına bir şey gelirse, tek bir tuşla sağlık yardımına ulaşım sağlanıyor" dedi. Kameram hizmetinin kreş ve anaokullarında da tercih edildiğini anlatan Kastro çocukların güvenlik konusunda bilinçli olduklarında daha titiz davrandıklarını dile getirerek, "Alarm sistemi kurulmadan yatmayan çocuklar var. Bir de şifre panelleri ışıklı olduğundan tuşlara bastıkları için zaman zaman alarm ve çağrı merkezimize yanlış alarm düşmesine de sebep olabiliyorlar" dedi.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.