Prenses Kate Diyeti!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Prenssesler hangi diyeti uyguluyor?.Rüya gibi bir törenle Galler Prensi William ile evlenen Düşes Kate Middleton, Fransızbeslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan'ın geliştirdiği protein ağırlıklı diyetle bir ayda iki beden birden küçüldü. Diyet sonrasında kilo almanın önüne geçen yöntem iki haftada 5 kilo verdirmeyi vaat ediyor

PRENSES'İN ANNESİ DİYETİ AÇIKLADI

Kraliyet düğünü sağlık alanında da bir çılgınlık yaşanmasına sebep oldu. Kate Middleton'ın düğünden önce uyguladığı diyetin annesi Carol tarafından açıklanmasının hemen ardından tüm dünya, Fransa'dan çıkan mucize Dukan diyetini konuşuyor. 4 aşamalı Dukan diyetini uygulayarak iki beden küçülen Düşes Catherine, kendini hiç kısıtlamadan, balık, et, tavuk gibi proteinleri yiyerek bir ayda iki beden inceldi. Fransız beslenme uzmanı Dr. Pierre Dukan tarafından 30 yıllık çalışma sonunda geliştirilen Dukan Diyeti, dünya çapında bir fenomen haline geldi. Sadece Fransa'da beş milyonun üstünde satan kitapta zayıflamak isteyenlere protein ağırlıklı bir rejim sunuluyor.

Et yemek serbest!

Beslenme düzenini değiştirerek, kişinin sağlıklı bir diyete girmesini amaçlayan sistemde protein 1 numaralı öğe. Kuzu haricinde sakatatlar da dahil olmak üzere etin her türlüsünün serbest olduğu diyette önemli olan nokta, garnitür, makarna, pilav ve ekmek gibi yan yemekleri mümkün olduğu kadar az tutmak. Diyette yağ oranı düşük süt ürünleri de tavsiye ediliyor. Yemeklerin kızartma, haşlama ya da fırında yapılmasını öneren Dr. Dukan, sıvı ve katı yağ kullanımının olmaması gerektiğini vurguluyor. Protein ağırlıklı beslenmek vücuttaki sıvı kaybını arttırıyor. Protein temelli bir beslenme daha önce geliştirilen diğerbeslenme düzenlerine göre daha az kalori barındırıyor. Proteinler yapısı itibarıyla vücut tarafından sindirilirken daha çok kalori yakıyor. Bu sebeple ağız kokusuna sebep olsa da Doktor Dukan, bu yan etkiyi kilo vermenin bir göstergesi olarak tanımlıyor.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.