Kahve Tüketen Kadı-Erkek Farkları!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Kahve tüketiminde cinsiyet farkları nelerdir.Kahve alışkanlıkları cinsiyete ve yaşa göre değişiklik gösteriyor. Cafe Crown'un yeni çeşitleriyle ilgili dün bir basın toplantısı düzenleyen Örgen Gıda Başkanı ve Genel Müdürü Bülend Örgen, Türkiye'nin kahve alışkanlıkları hakkında bilgi verdi. Gençlerin daha çok bir arada kahve tükettiğini ifade eden Örgen, kahveyi kadınların sohbet, erkeklerindinlenmek, gençlerin ise uyumamak için tükettiğini kaydetti.

450 milyon liralık pazar

"Pazarın büyüklüğü 450 milyon lira. Tüketimin yüzde 58'i '3'ü 1 arada' ürünlerden oluşuyor" diyen Örgen Türk kahvesinin ise yüzde 25'lik paya sahip olduğunu belirtti.Günde 60 ton kahve üretim kapasitesine sahip olduklarını kaydeden Örgen, henüz bu kapasitenin yarısını dahi kullanmadıklarını ifade etti.

Hazır Türk kahvesini 'komşu'ya da satacak

Marka, hazır ürünler grubuna 'Latte' ve 'Genç Türk Kahvesi'ni de ekledi. Bülend Örgen, yeni kahveyi öncelikle 'sade' ve 'orta şekerli' olarak piyasaya sunduklarını, ardından 'az' ve 'çok' şekerli seçenekleri ekleyeceklerini söyledi. Bu ürünle Türk kahvesi tüketimini 4 katına çıkaracaklarını belirten Örgen, şöyle devam etti: ""Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri ile kahvemize sahip çıkmaya çalışan Yunanistan'a da Türk kahvesi satacağız. Talep var ama planlama aşamasındayız. Siyasi skandala yol açmadan bu işi yapmak istiyoruz."
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.