Eşiniz Sizi Aldatıyor Mu?

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Eşiniz sizi aldatıyorsa ne yapmalısınız?.Eşler eğer o ilk heyecanı yeniden ateşlemeyi beceremiyorlarsa ve evliliklerini rutin bir alışkanlığa dönüştürmekten kaçınmıyorlarsa, bu sorun gittikçe büyüyecek demektir.
Sevgi ve saygının kalmadığı, adeta bir çıkmaza dönüşen evliliklerde, erkeğin mutluluğu ve kaybettiği heyecanını başka bir kadında araması da kaçınılmaz bir sondur. Yeni bir sevgili, kalpte kıpırtılar, heyecanlar ve yeni bir aşk...
Kadınlar eşleri dışarıdayken tüm enerjilerini, ''acaba diye'' başlayan cümleler ile günlerini sürdürüyorlar. Tüm gün ellerinde telefon ile, ya da geç kaldığı zamanlarda ''neredesin?'' telefonları ile eşlerini sıktıklarının farkına varmıyorlar.
Erkekler her zaman için kendilerine güvenen kadınları tercih ederler. Eğer gerçekten böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız yapmanız gereken ilk şey, kesinlikle çok sakin davranmanızdır. Örneğin; partneriniz dışarıdayken ya da bir işi varken size "Sen beni arama, işim bitince ben seni ararım" diyebilir. Bütün gün aramaması sizi hemen paniğe sokup telefona yöneltmemeli. Eğer o aramadan siz ararsanız, bu bütün gün telefon beklediğinizi ve çok sabırsız olduğunuzu gösterir. Aramayarak siz onu şaırtın. Bir sürpriz ile onu karşılayacağınız mesajını gönderin, onu siz meraklandırın.

Güçlü Olmanız Şart!

Eğer gerçekten onu seviyorsanız kesinlikle sabırlı ve iradeli olmalısınız. Erkeklerin evliyken yaşayacakları gizli bir ilişki onlara ne kadar gizemli gelse de ailesine baktığında, ya da eşinin onu boşayabileceğini düşündüğünden eyleme geçirmekten korkarlar. Yine güçlü olmak size düşüyor, tüm güveninizle ona yaklaşın ama sıkmayın. Cinsellikten bu dönemde kopmayın. Unutmayın, erkekler her zaman için güçlü, kararlı ama aynı zamanda da eğlenceli kadınlardan hoşlanır. Eğer bunlara sahipseniz ve eşiniz bunun farkındaysa sizden vazgeçemez.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.