Türk Erkeğinin Aşk Tercihi!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Bir Arkadaşlık sitesinin yapmış olduğu anket sonuçları

Bakımlı olmak güzellikten önemli
Erkekler evlenecekleri kadının eğitimli, güzel ve bakımlı olmasının onlar için son derece önemli olduğunu belirtiyorlar.

Yalnızlık korkusu
Erkeklerin neden evlenmek istiyorsunuz sorusuna verdikleri yanıt ise istisnasız aynı: "Hayatın geri kalanını biriyle paylaşabilmek "

Zamanla annesine benzeyin!
"İlişkinin ilerleyen dönemlerinde, eş adayınızın annenize ne kadar çok benzediğini fark ederseniz ne düşünürsünüz?" sorusuna ise yüzde 98 bu durumun kendilerini çok mutlu edeceği şeklinde yanıt veriyor!

Kendi paranızı kazanın!
Erkeklerin yüzde 76'sı eşinin kendisinden daha çok kazanmasının herhangi bir sorun yaratmayacağını, mühim olanın uyumlu bir beraberlik olduğunu belirtiyor.

Onu değiştirmeye çalışmayın
Ankete katılan erkekler, yeni başlayan bir ilişkiden soğumalarına sebep olabilecek 3 temel konuyu aşırı kıskanç olmak, erkeğin arkadaş çevresini çok fazla eleştirmek, kendisini değiştirmeye çalışmak ve ültimatonlar vermek olarak belirtiyorlar.

İdeal kadında aranan özellikler
Erkekler bir kadında istedikleri temel özellikleri ise şu şekilde sıralıyorlar: Doğal ama çekici; sıcakkanlı ve sevecen; ilgili ama kıskanç olmayan; bağımsız ama dominant olmayan.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.