Erkeklerin Hoşlandığı İç Çamaşırlar!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

İşte ünlü bloggerlardan tavsiyeler...

 Diyor ki:
 Kıvrımları vurgulamak için bir parça renk ile siyah ve beyaz çamaşırlar çok seksi, zarif ve ruh halini destekler. Parlak ya da ten rengi ise kesinlikle değil! Ne giydiğinizi görmek ve vücut kıvrımlarınızı gözlerimizle takip edebilmek istiyoruz. Bunu engelleyen ayrıntılar kesinlikle kabul edilemez.

Diyoruz ki: Ten rengi olanlara karşı biraz şüpheci davranıyoruz, şüphesiz yaklaştığımız tek renk ise siyah çok çaba harcamadan ve her zaman şık, seksi.

Diyor ki: Vücuda tam uyum sağlamalı, beden ölçüleri zorlanmamalı. Giydiğiniz şeyin içinde kendinizi iyi hissetmeniz çok önemli. Ve bunu sürekli çekiştirilen askılar, düzeltmek zorunda kaldığınız bir külot ya da kaşındıran bir iç parça ile yapamazsınız. Ve emin olun çekiştirme, düzeltme ve kaşınmalarınızı her zaman fark ederiz.

Diyoruz ki: Kimi moda trendleri gibi (merhaba skinny jean’ler, sizden bahsediyoruz) her iç çamaşırı herkesin vücuduna uygun düşmeyebilir. Ve evet bir şey rahatsız görünüyorsa muhtemelen rahatsız hissettiriyordur da!

Diyor ki: Basit tutun. Ya da bilinçli bir karmaşa yaratın. Üzerinizden çıkarmayı beceremediğimiz iç çamaşırlarıyla uğraşmak en az ‘şunu nasıl çıkaracağız’ diye sormak kadar bozabilir havayı. Genellikle kendimizi bu konuda eğitmiş olsak da eğer komplike bir takım tercih ettiyseniz belki de kendiniz çıkartmalısınız. Üstelik ön sevişme esnasında bir kadının kendi kendine soyunmasını izlemek muhteşem bir şey.

Diyoruz ki: Uğraştığı halde bir türlü açamadığı sutyen sadece onun havasını bozmayacaktır elbette. Korse sutyen kombinasyonunuzun içinden çıkmaya çalışırken beklemek ateşli bir ön sevişmenin yerini doldurmayacaktır. Yardım etmek yerinde olacaktır.

Diyor ki: Aksesuarları unutmayın. Mücevher ve ayakkabılar iç çamaşırına eşlik edecek en güzel aksesuarlar. İç çamaşırları içindeki bir kadından daha seksi olan tek şey iç çamaşırları içinde ve yüksek topuklular giyen bir kadın olacaktır. Üzerindeki her şeyi çıkardığında tek başına kalacak hoş bir kolye ise nefes kesen bir görüntü.
 Diyoruz ki: Mücevherleri bizim kadar sevecekleri tek zaman bu olabilir, kesinlikle faydalanılması gereken bir ipucu.

Diyor ki: Vücut şeklinizi nasıl sunmanız gerektiğini ve hangi bölgeleri vurgulayacağınızı bilin. Sizi güzel, seksi ve kendine güvenli gösteren şey giyinmek ama diğer tarafta kendinize uymayacak tercihler yapmamalısınız. Erkeklerin her şeyi görsel değerlendirdiğini unutmayın: çok fazla alt metin okumaz, efor sarf etmez ya da gayret göstermeyiz. Sunulanın hoşumuza gitmesini tercih ederiz. Yani bizim için 2 şey önemli, giydiğiniz çamaşır ile seksi hissetmeniz, gözükmeniz ve bizi de bu görünüm ve sunumla heyecanlandırmanız.

 Diyoruz ki: Her şey söylendiği ve yapıldığı zaman, tüm çamaşırlar yerde ve geriye kalan sadece özgüvenimiz olacak. O yüzden kendinizi iyi hissettirecek şeyler giyin, karşınızdaki adamı sarsın ve nefes kesin. Sonrası gelecek ve sizinle birlikte olduğu için kendisini şanslı hissedecektir.
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.