2011'e Damga Vuran Saç Modelleri!

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları

Bu yaza bu saç modelleri bomba gibi düşecek . Bademli, 2011 yaz
ının trend saç renkleri konusunda da, güneşin enerjisinde ve rengini yansıtan renklerin dikkat çektiğini, renklendirmedeki sarışınlığın parlak yüzünü, bakır tonlardaki bakırların güneşi en iyi şekilde yansıtan pırıltıları sihirli dokularla adeta "yeniden doğuş" olarak adlandırıyor.
Orhan Bademli ve ekibi MOS City's modayı ve saç renklerini sizin yaşam tarzınıza göre uyarlıyor.

Saçtan başlayan Ruha dokunuş yolculuğu

Ünlü kuaför Bademli kuaförlük mesleğinin sadece saç kesmek , şekil vermek veya boyadan çok daha ötede olduğunu belirtiyor. Kuaförlük mesleğinin sanatsal ve yaratıcı tarafının çok önemli ve değerli olduğunu, değişim ve gelişim sağlayabilmek amacıyla kendi ekipleri için her daim farklı eğitim programları verdiklerinin önemle altını çiziyor
Bademli; ayrıca işlerinin bir noktadan sonra 'baştan başlayan bir ruha doğru dokunuş yolculuğu' noktasına geldiğine önemle vurgu yaparak, dış güzelliğin ruhada yansıması için bütüncül bir yaklaşım ile hizmet verdiklerini söylüyor.
MOS City's konuklarını mutlu edebilmek için sanatsal saç tasarım modelleri geliştirmenin yanı sıra, hizmet ve servis kalitesinin çıtasını her zaman yüksek tutmaya da devam ediyor.
Ayrıca MOS City's'e gelen konuklar, Orhan Bademli yönetmenliğindeki ekip ile birlikte kendi tarzını, özgürlüğünü ve kadınsılığını keşfederken her konuğa özel tepsilerde sunulan; içecek ikramları, nane yapraklı su servisinden, bol köpüklü Türk kahvesine kadar konuklarını şımartacak servisler sunarak farklılığını servisteki özeni ile de ortaya koyuyo
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.