Selulitlere kesin çözüm

bayan trend - kadınlar için güzellik sırları
Karboksi terapiyle selülitlere çözüm
'Doğum yaptım, vücudum sarktı', 'Hızlı kilo verince çatlaklarım oluştu' 'Bacaklarım selülitli' mi diyorsunuz? Hiç üzülmeyin, karbondioksit var.

İlerleyen yaş, sık sık kilo alıp verme ve yanlış beslenmeye dayalı olarak bozulan vücut yapısı, kadınların en büyük derdi. Bu sebeple de kadınlar dertlerine çareyi güzellik merkezlerinde, tıp alanlarında ya da uyguladıkları çeşitli diyet programlarında arayıp duruyor. Her geçen gün kadınların bu tür problemlerini çözmek için uzmanlar da sürekli araştırma yaparak, yeni çözümler getiriyor. Karboksi terapi de bunlardan biri...
'CERRAHİ MÜDAHALE YOK' Karboksi terapiyle; selülitler, vücut sarkmaları, kılcal damar problemleri, çatlaklar ve gevşemelere iyi bir çözüm getirdiklerini belirten Afrodit Lazer Estetik Merkezi'nden Uzman Dr. Nilgün Özkahraman konuyla ilgili bilgi verdi. "Terapi, bölgesel doku metabolizma ve dolaşımı geliştirerek selülitlerin görünümünü son derece değiştiren yeni, basit ve onaylanmış bir tekniktir. Tedaviler hızlı, rahattır ve hastalarda yüksek oranda başarı sağlar". Karboksi terapi, cerrahi olmayan bir yöntem. Dokulara iğne ile karbondioksit enjekte edilerek uygulanır" diyen Dr. Özkahraman soruları cevapladı:
Paylaşımı beğendiysen diğer sosyal ağlarda duyurabilirsin!

Yorum Gönder

Kullanıcılarla tartışma ortamı oluşturabilir,sorularınıza daha net cevaplar alabilirsiniz.